Uppsägning

Om du vill säga upp din lägenhet, gör du detta skriftligt till oss. Du kan använda baksidan av ditt kontrakt, eller skriva ett pm. med namn, adress, lägenhetsnummer. Denna skall självklart vara underskriven av ALLA kontraktsinnehavare.

Ofta får vi frågan om vi kan hjälpa till att hyra ut er lägenhet tidigare. Detta kan vi såklart hjälpa till med OM vi har någon som kan ta den på kort varsel. Vi kommer inte att arbeta aktivt med detta, då det oftast tar sin tid att hitta rätt hyresgäst. De som flyttar in har oftast också 3 månaders uppsägningstid, vilket man aldrig kommer ifrån. Observera att det INTE är tillåtet att själva annonsera om hyresgäster i våra fastigheter.

När ni har skickat in er uppsägning till oss, får ni en bekräftelse på denna samt. instruktioner för flyttstädning. Denna skall vara ordentligt utförd, annars kan man bli skadeståndsskyldig gentemot inflyttande hyresgäst som då inte kan tillträda på utsatt tid. Observera att när det gäller städning, så funkar det ALDRIG att påstå att "det såg ut så när vi flyttade in". Då skulle man påtalat detta vid inflyttning så att vi hade ombesörjt åtgärd.

Vi anmäler flytt till respektive elbolag.